Vormelingendag vicariaat Deventer

3 aug '19
Kinderkamp ‘In het begin…’

Tarcisiusdag voor misdienaars 2019

Het Aartsbisdom Utrecht organiseert zaterdag 21 september weer een diocesane misdienaarsdag: de Tarcisiusdag. Alle misdienaars en acolieten van het aartsbisdom zijn, met hun begeleiders, die dag van harte welkom in Utrecht.

De Tarcisiusdag begint met een Eucharistieviering in de St. Catharinakathedraal (Lange Nieuwstraat 36). De misdienaars en acolieten lopen, in hun eigen toog, in processie naar de kerk. “Dat is altijd een mooi gezicht!,” aldus de werkgroep die de dag organiseert. Daarna volgt een middagprogramma vol activiteiten, dat eindigt bij het bisschopshuis waar drinken en een frietkraam klaar staan. De dag wordt afgesloten in de tuin van de kardinaal. “Net als bij de eerdere succesvolle edities hopen wij op een hoge opkomst, noteer de datum daarom alvast in uw agenda!,” zo roept de werkgroep op.

Meer informatie over de Tarcisiusdag en de uitnodiging volgen zo snel mogelijk.