15 dec '18
Kerstgala voor jongeren

15 jan '19
Wereldjongerendagen in Panama

24 feb '19
Youcatbios & Panama-reünie

16 mrt '19
Stille Omgang

31 mrt '19
Vormelingendag vicariaten Arnhem en Utrecht

31 mrt '19
Vormelingendag vicariaat Deventer

14 apr '19
Palmzondag

30 jun '19
Slotfeest

20 jul '19
Jongerenreis ‘Follow St. Patrick’

3 aug '19
Kinderkamp ‘In het begin…’

Tarcisiusdag op 6 oktober: aanmelden kan nog!

Geplaatst op 17 09 2018

Het Aartsbisdom Utrecht organiseert zaterdag 6 oktober weer een diocesane misdienaarsdag: de Tarcisiusdag. Alle misdienaars en acolieten van het aartsbisdom zijn, met hun begeleiders, die dag van harte welkom in Utrecht. Daar is na een Eucharistieviering in de Sint Catharinakathedraal een speurtocht door de stad. De dag eindigt bij het bisschopshuis. Aanmelden voor de Tarcisiusdag is nog mogelijk.

De Eucharistieviering begint om 10.30 uur; de inloop en gelegenheid voor omkleden (eigen liturgische kleding meenemen!) is vanaf 9.30 uur. Na de lunch (zelf meenemen, voor drinken wordt gezorgd) volgt de speurtocht door Utrecht. Deze bestaat uit onder meer de volgende onderdelen: quiz, sport en spel en ontmoeting met boeiende personen. Aan het einde van de speurtocht staan broodjes en drinken klaar aan de achterzijde van het huis van de bisschop. De ingang is naast Mgr. Van de Weteringstraat 9. Rond 16.00 uur wordt de misdienaarsdag afgesloten in de tuin van de bisschop.

“Heb je er zin in? Geef je dan zo snel mogelijk op bij de begeleider van je eigen parochie! Het belooft een prachtige dag te worden met een boeiend programma,” zo nodigen vicaris Pauw en Hao Tran namens de organisatie de misdienaars uit.

Groepen kunnen tot 1 oktober worden aangemeld bij Lidwine Andriessen (secretariaat@aartsbisdom.nl) door het volgende door te geven: aantal deelnemers, naam en e-mailadres van de begeleider, aantal begeleiders en naam van de parochie.
De kosten bedragen € 5 p.p.. De parochie ontvangt na opgave een factuur.

Klik hier voor de flyer voor de Tarcisiusdag