14 dec '19
Kerstgala: Winter Wonderland

24 jan '20
Into the Great Silence...

15 mrt '20
Vormelingendag vicariaten Arnhem en Utrecht

21 mrt '20
Stille Omgang

22 mrt '20
Vormelingendag vicariaat Deventer

5 apr '20
Palmzondag

26 apr '20
Jongerenbedevaart naar Rome

28 jun '20
Slotviering

Jongerenreis Ierland: meld je aan vóór 17 maart!

Geplaatst op 26 02 2019

Voor jongeren van 16-35 jaar organiseert het Aartsbisdom Utrecht deze zomer (20 t/m 27 juli) een reis naar Ierland. Onder het motto ‘Follow St. Patrick’ “reizen we door Ierland waar St. Patrick in de 5de eeuw het christelijk geloof verspreidde,” aldus organisatoren ‘jeugd- en jongerenvicaris’ Hans Pauw en rector Kuipers van het Ariënsinstituut. In verband met de reserveringen vragen zij jongeren zich vóór 17 maart aan te melden voor deze reis.

Pauw en Kuipers: “We bezoeken de plaatsen die belangrijk zijn geweest in St. Patricks leven, vieren de Eucharistie en maken kennis met de fraaie natuur en de levendige steden en stadjes in Ierland. In de voetsporen van St. Patrick gaan we naar de ‘roots’ van het christelijk geloof in onze streken. Zo krijgt ons eigen geloof ook een impuls. Ga je mee?”

De jongerenreis is een 8-daagse touringcar reis (Pelikaan reizen) met als opstapplaats Utrecht. Deelname kost € 849 (excl. eventuele toeslagen). “Vanuit Utrecht reizen wij naar Calais, per ferry naar Dover, overnachting in Birmingham, reis naar Holyhead en per ferry naar Dublin. Overige plaatsen: Downpatrick, Armagh, Lough Derg, Knock, Croagh Patrick. De overnachtingen zijn in hotels,” aldus rector Kuipers en vicaris Pauw, die daaraan toevoegen: “Houd je van natuur? Wil je graag met katholieke jongeren op vakantie? Altijd al een keer naar Ierland willen gaan? Dan is deze reis wat voor jou!”

Meer informatie (o.a. het programma van dag tot dag) en aanmelden: klik hier