14 dec '19
Kerstgala: Winter Wonderland

24 jan '20
Into the Great Silence...

15 mrt '20
Vormelingendag vicariaten Arnhem en Utrecht

21 mrt '20
Stille Omgang

22 mrt '20
Vormelingendag vicariaat Deventer

5 apr '20
Palmzondag

26 apr '20
Jongerenbedevaart naar Rome

28 jun '20
Slotviering

Vormelingendag vicariaat Deventer op 31 maart

Geplaatst op 01 03 2019

Het vicariaat Deventer houdt zijn Vormelingendag op 31 maart, met als thema ‘Helden en Heiligen’. De vormelingen uit dit vicariaat (bezig met het Vormsel of die dit net ontvangen hebben) beginnen in Borne met een ‘Opfrismis’, waarna er een vossenjacht is. De deelnemers gaan op zoek naar bijzondere mensen: ‘Helden en Heiligen’. Vicaris Cornelissen van het vicariaat Deventer: “Dat wil je toch niet missen?”

De Opfrismis vindt om 12.30 uur plaats in de St. Stephanuskerk (Stationstraat 1, Borne). Het koor Multiple Voices uit Tubbergen zingt tijdens deze viering. De aansluitende vossenjacht eindigt in TMZ Het Dijkhuis (‘t Dijkhuis 1, Borne), waar vervolgens nog een korte creatieve activiteit op het programma staat. Daarna is er voor alle vormelingen een broodje frikandel. Om 15.45 uur wordt de uitslag bekend gemaakt en worden de prijzen uitgereikt. De Vormelingendag eindigt rond 16.15 uur.

Aanmelden (vóór 17 maart):
Je kunt je als deelnemer alleen, of als groep, aanmelden door je voor- en achternaam én de naam van jouw parochie te mailen naar: vormelingendagspirit@gmail.com. Met vragen kun je mailen met vicaris Cornelissen via ditzelfde mailadres. Deelname aan de Vormelingendag is gratis. Vicaris Cornelissen: “Vanwege de vossenjacht door Borne vragen we dat elke groep vormelingen zorgt voor enkele volwassen begeleiders.”

Klik hier voor de volledige uitnodiging